Tampereen näyttelyssä oli paikalla SC DK*Blytt Ducati siitosluokassa lauantaina, sillä sen jälkeläisiä oli paikalla kaikista sen pentueista. Robinin jälkeläisistä Saca's kasvatteja edustivat Saca's Chiara Candida "Misu" ja Saca's Öinen Cajo "Nooa", jotka molemmat saivat EX1. Nooa oli näyttelyssä ensimmäistä kertaa ja käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Kenties näemme kultapalaa toistekin näyttelyssä! Paikalla oli IP Saca's Dallon of Daylight "Veeti" joka pokkasi viimeisen sertin ja valmistui Grand International Premioriksi! Erittäin lämpimät onnittelut Veetin palvelusväelle hienosta tittelistä! Birmapuolella paikalla Kassun ja Inkun poika Lumi eli Saca's Ässä From Sleeve. Lumi kilpailikin ensimmäisistä serteistään ja ne se saikin molempina päivinä! Hieno saavutus teinipojalta, onnittelut Lumin omistajalle!

Meidän pikkupirpanatkin olivat debytoimassa näyttelyssä. Rex-pentumme S*Vox Bauers Cyrus X Power oli molempina päivinä BIV tot. eli värin paras ja sunnuntaina se oli lisäksi tuomarin paras pentu! Birmaneitimme Unna eli DK*Con Meo's Yugo oli lauantaina tuomarin paras pentu ja sunnuntaina se sai EX1. Neidot aloittivat näyttelyuransa oikein upeasti! Lisämausteensa näyttelypäivään toi Misu, joka pokkasi myös BIV tot. eli sekin oli hienosti värin paras! Mukana sunnuntaina oli Misun veli Dio eli Saca's Beo Palladium, joka sai EX1.

Näyttelyviikonloppu oli oikein mukava, saimme nauttia viihtyisästä mökistä ja olimme jopa kohtuullisen aikaisin kotonakin.Seuraava näyttelymme onkin sitten oman yhdistyksemme näyttely Kokkolassa!

Pikkuneidit Lulu ja Unna

Kuva: K.Rintapää