Oma yhdistyksemme järjesti näyttelyn Seinäjoella viime viikonloppuna. Mukana meillä oli Robin ja Leo, Sade ja Kassu sekä Cara siitosluokassa. Kissamme pärjäsivät upeasti ja eritoten birma-mammamme Sade yllätti meidät erittäin positiivisesti saaden molempina päivinä CACS-sertin ja olemalla värin paras sekä lauantaina kaiken kukkuraksi vielä tuomarin paras aikuinen naaras! Raymond Saetre oli täysin myyty Sade-mammaan, ylisti sen upeaa turkkia, erinomaista vartalon rakennetta, täydellisiä sukkia ja kiiloja.

Saetre ihastelemassa Sadea (Kuva: Heikki Siltala)

Yleisvaikutelmaksi seteliin kirjautui "A real birman DIVA, I love you!" Saetre halusi laittaa kaikki arvostelemansa kissat TOP10-järjestykseen ja loppujen lopuksi Sade jäi toiseksi kaikista neljästäkymmenestä kissasta, jotka Saetre oli arvostellut!!! Olemme niin ylpeitä mammastamme, joka aloitti aivan fantastisesti paluun näyttelyestradeille!

Kassu sai EX1 ja Luigi Comorio piti Kassun upeasta turkista ja vahvoista jaloista sekä kropasta. Kassunkin matka jatkui paneeliin, koska sekin oli tuomarin paras nuori! Kiitos Tiinalle birmojemme kantamisesta paneelissa!

Mutta ei tässä vielä kaikki.  Suloinen suklaahurmurimme Robin sai EX1 ja erinomaiset ylistyssanat Anne Paloluoma-Sundholmilta. Robinilla on fantastisen upeat laineet turkissaan, sillä on erinomaiset korvat ja pitkä häntä sekä korkeat jalat. Robin oli myös värin paras!

Suklaahurmuri Robin (Kuva: Heikki Siltala)

Caralla oli siitosluokka, koska sen pojat oli edustamassa väriryhmässä viisi. Mukana oli Leo, Calvin ja Mikki. Calvinia hieman jännitti pitkän näyttelytauon jälkeen, mutta se oli todella upeassa kunnossa ja oli hienoa nähdä sitä näyttelyssä! Calvin sai CAP-sertin.

Calvin tuomarinpöydällä (Kuva: Heikki Siltala)

 

Leo kilpaili jo korkeammassa luokassa ja sekin sai CAPIB-sertin. Leolla oli kovasti asiaa tuomarille, se on aina niin puhelias poika!  (Kuva: Heikki Siltala)

Mikki-näyttelykonkarina vei Paloluoma-Sundholmin sydämen ja sai CAGPIB-sertin ja oli värin paras! Cara ei kuitenkaan tällä kertaa voittanut siitosluokkaa, mutta se tykkäsi kovasti olla taas mukana näyttelyissä!

Sunnuntaina meni myös todella hienosti, Sade sai CACS-sertinsä ja oli jälleen värin paras. Westerlund piti Sadea erittäin harmonisena ja kompaktikroppaisena naaraana. Tuomarin parhaan valinnoissa jäimme kymmenestä naaraasta toiseksi, mutta mieltä lämmitti tuomarin kommentti, että Sade on erittäin upeassa näyttelykunnossa. Kassu oli myös Westerlundilla ja tuomari ihastui Kassun erittäin höpsöön luonteeseen, Kassuhan ehti jälleen kaataa kaiken touhottaessaan tuomarinpöydällä ja puskemalla tuomaria niin ettei tuomari saanut arvosteluseteliä kirjoitettua!

Mamman kulta Mikki (Kuva: Heikki Siltala)

Leo sai jälleen sertinsä kuten myös Mikki. Robin oli Glenn Sjöbomin arvosteltavana ja Glenn oli täysin myyty Robiniin. Hänen mielestään Robin on erittäin upea ja  lupaava nuorimies, jolla on mielettömän kaunis turkki, upea kroppa, pitkä häntä ja erinomaiset korvat ja päänmuoto. Niinpä Robin oli jälleen värin paras! Tuomarin parhaan valinnoissa Sjöbomilla oli upeita nuoria, joista kuka tahansa olisi tuomarin mukaan voinut mennä paneeliin. Kuitenkin Robin oli tehnyt niin lähtemättömän vaikutuksen Sjöbomiin, että se oli tuomarin paras nuori ja matka jatkui paneeliin! Siellä Robin sai Sjöbomin äänen, mutta voiton vei kaunis ocicat.

Viikonloppu oli siis aivan mielettömän upea ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kuun lopussa Turun näyttelyyn Saden, Kassun ja Robinin kanssa!

*************************SHORTLY IN ENGLISH************************

On Saturday:

Sade CACS+BIV tot.+NOM, Kassu EX1+NOM, Robin EX1+BIV tot., Mikki CAGPIB+BIV, Leo CAPIB, Calvin CAP!!!

On Sunday:

Sade CACS+BIV tot., Kassu EX1, Robin EX1+BIV tot.+NOM, Mikki CAGPIB, Leo CAPIB!!!

What a wonderful weekend we had in Seinäjoki catshow!