Tampereen näyttely taisi olla tämän vuoden isoimpia näyttelyitä, sillä lauantaina kissoja oli yli 700 ja sunnuntainakin yli 500. Tämä tarkoitti piiiiitkiä päiviä! Onneksi meillä oli vuokrattuna mitä mukavin mökki, jossa pääsi saunomaan näyttelypäivän päätteeksi ja nauttimaan ilta-auringon laskemisesta veden äärellä. Todella rentouttavaa!

IC Saca's Chiara Candida eli Misu sai sertit kumpanakin päivänä. Lauantaina Stephanie Serrai ihasteli ihastelemistaan Misun erittäin korkeita jalkoja ja eleganttia olemusta. Sebastian Prucniak jatkoi sunnuntaina samaa ihastelua ja läheltä piti molempina päivinä, ettei Misu ollut tuomarin paras. Kuitenkin kisa oli erittäin kova ja tänä viikonloppuna TP:t eivät osuneet Misun kohdalle  vaikka se niin upea neiti onkin!

IC S*Vox Bauers Cyrus X Power eli Lulu sai myös molempina päivinä sertit ja lauantaina se oli myös värin paras Linda Knyovan arvostelemana. Sunnuntaina Ulrika Eriksson tuomaroi Lulua ja ihmetteli miten erittäin upeasti sijoittuneet Lulun korvat ovat. Tuomari myös piti Lulun turkin laadusta, käsituntuma oli kuulemma ihana!

Pikkuleidi Pixu eli Pixie Agnus*LT sai molempina päivinä EX1 ja sunnuntaina pikkuruinen oli BIV tot. eli voitti värin parhaan kaikista aikuisista ja pennuista. Tuomari Ulrika Eriksson kirjoitti Pixun arvosteliseteliin että pikkuneiti on prima ja erittäin lupaava! Tästä on hienoa jatkaa näyttelyuraa eteenpäin.

Saca's kasvatteja oli paikalla muutama eli lauantaina ensimmäisen CAP-sertinsä sai Kaapo eli Saca's Fair Play. Kaapo oli kovin miehistynyt ja oli kauniissa turkissa kuten myös sunnuntaina paikalla ollut Nooa eli Saca's Öinen Cajo, joka myös sai ensimmäisen CAP-sertin. Nooasta oli tullut todella paljon veljensä Dion näköinen, komeita poikia kaikki! Molempina päivinä paikalla oli myös Pyhä Birma kasvattimme Lumi eli Saca's Ässä From Sleeve. Lumi valmistui lauantaina Premioriksi, onnittelut Tampereen suunnalle palvelusväelle hienosta tittelistä! Lumi sai sunnuntaina jo korkeamman luokankin sertin, joten näyttelyura jatkuu.

Tanskan kollimme SC DK*Blytt Ducati osallistui siitosluokkaan ja oli molempina päivinä toiseksi paras siitosuros!

Viikonlopun reissussa ehdottomasti parasta oli hyvä seura. Oli todella mukavaa tavata kasvattiemme perheitä ja nähdä Saca's-kissoja näyttelyssä. Muutenkin oli mukava vaihtaa kuulumisia muiden rex- ja birmaihmisten kanssa. Tuli tehtyä myös yhteistyösopimuksia, palataan niihin blogissa myöhemmin!

Nyt on kuukauden hengähdystauko näyttelyistä, ensi kuussa kutsuu Hankasalmi KES-KISin näyttelyn merkeissä.