Olimme esittelynäyttelyssä ja leikkimielisessä match show:ssa Pietarsaaressa 13.9. Mukana oli pikkuinen birmarinsessamme (Saca's Qian Chantal), Cornish rex-kolli Leo (Saca's New World Order), kotikissa Manuel sekä Pyhä birma Inkku (Saca's Incomparable Eyes). Paikalle oli saapunut myös muita kasvattejamme eli Pyhä birma Avalon (Saca's Briolett of Avalon) sekä Cornish rex Mikki (Saca's Famous Fellow), jonka kaverina oli kotikissa Wilma.

Pikkuinen rinsessamme (Saca's Qian Chantal) sai tuomarilta ylistystä hurmaavasta näyttelyluonteesta - tyttö kehräsi tuomarille koko ajan! Leo (Saca's New World Order) oli hieman ujonpuoleinen, mutta sai kehuja upeasta turkistaan. Katsotaan josko Leo tulevaisuudessa osallistuisi oikeisiinkin näyttelyihin. Kotikissa Manuelia tuomari piti jämäkkänä pohjalaisena, jolla on lihaksikas kroppa. Manuel on alkanut jopa esiintyä vaikka on ollut kovinkin ujo aiemmissa näyttelyissä.

Paikalla oli kaikista Saca's pentueista edustus, mikä oli mukava yllätys!

Pikkurinsessa (Saca's Qian Chantal) uupui näyttelypäivän päätteeksi, ei se ole helppoa olla kaunis ja ihailun kohteena koko päivän

Inkku (IC Saca's Incomparable Eyes)

Avalon (Saca's Briolett of Avalon)

Kotikissa Wilma ja Cornish rex Mikki (GIC Saca's Famous Fellow) 

Kotikissa Manuel ja Cornish rex Leo (Saca's New World Order)