Olimme Turun näyttelyssä viikonlopun. Mukana oli Sade (GIC FIN*Clavinova Sade Serenada) ja Kassu (Misling's Casanova) sekä Robin (Blytt Ducati). Lauantaina molemmat birmat olivat Aase Nissenillä, Robin on Catharina Modahl-Nilssonilla. Aase Nissen ihasteli Saden vahvoja jalkoja, vahvarakenteista vartaloa ja erinomaisia sukkia ja kiiloja. Sade sai CACS-sertin ja värin parhaassa oli 7 upeaa sininaamiobirmaa, joista Sade vei voiton! Matka jatkui tuomarin parhaan valintoihin ja meidän suureksi iloksi Sade oli jälleen tuomarin paras aikuinen naaras! Tiina kantoi Saden paneelissa ja Sade sai kaksi ääntä, voittajakissa sai kolme, joten ei kauas jäänyt!

Kassulla oli taas virtaa kuin pienessä kylässä. Kassu oli vauhdissa tuomarin pöydälläkin, mutta ehti tuomari sen verran ihastella Kassua, että seteliin kirjautui kehut upeasta turkista ja isosta koosta. Yleisvaikutelmana oli suloinen ja vilkas...  Kassu sai EX1. Tuomarin parhaan valinnoissa voiton vei kaunis ragdoll.

Suklaahurmurimme Robin vei Catharina Modahl-Nilssonin sydämen. Ykkösväriryhmän kollinuoria oli 3 kpl, joista Robin voitti EX1-tuloksen. Robin voitti myös värin parhaan. Tuomarin parhaiden valinnoissa Robin loisti suloisella käytöksellään ja Robin oli tuomarin paras ja senkin matka jatkui paneeliin! Paneelissa voiton vei ocicat.

Sunnuntaina birmat olivat Anette Engvallilla. Tuomari ihastui Saden ulkonäköön ja ilmeeseen, setelissä oli isoin kirjaimin ja alleviivattuna SUPER SBI-LOOK, SUPER BLUE EYECOLOUR. Yleisvaikutelmana oli Super Sweet Sensational!  Värin parhaassa oli jälleen 7 toinen toistaan upeampaa sininaamiobirmaa, mutta Sade vei jälleen voiton ollen värin paras! Tuomarin parhaan valinnoissa Engvall totesi, että Sade on niin upea, että se on hänen valintansa tuomarin parhaaksi aikuiseksi naaraaksi, joten Saden matka jatkui jälleen kerran paneeliin. Vakipaneeliassistenttimme Tiina kantoi jälleen Saden paneelissa. Kuulemma Sade on jo niin tottunut Tiinaan, että puskeekin jo assistenttiaan!  Voiton paneelissa vei toinen birma.

Kassukin oli jo hieman rauhallisemmalla mielellä sunnuntaina eikä tarvinnut touhottaa yhtä paljon tuomarin pöydällä kuin lauantaina. Engvall ihasteli Kassun upeaa silmien väriä, hyvän muotoisia korvia ja upeaa muhkeaa turkkia. Kassu sai EX1. Engvall sanoi Kassun olevan tällä hetkellä teini-iässä - ajatukset ovat vielä lapsellisiä ja leikillisiä, kuitenkin kroppa alkaa muotoutua jo aikuismaisemmaksi. Tämähän olikin viimeinen Kassun nuorten luokan kisa, seuraavaksi Helsingissä se onkin jo avoimessa luokassa, samoin kuten Robin.

Robin oli Jarmo Räihällä, Räihä ihasteli Robinin kauniita laineita ja upeita korvia sekä kaunista väriä niin turkissa kuin silmissäkin. Robin sai EX1.

*******SHORTLY IN ENGLISH************

Cat show in Turku on Saturday:

Sade (GIC FIN*Clavinova Sade Serenada) CACS, BIV, NOM

 Kassu (Misling's Casanova) EX1

Robin (Blytt Ducati) EX1, BIV, NOM

Cat show in Turku on Sunday:

Sade (GIC FIN*Clavinova Sade Serenada) CACS, BIV, NOM

 Kassu (Misling's Casanova) EX1

Robin (Blytt Ducati) EX1