Olimme viikonloppuna näyttelyssä Tampereella. Pirokissa oli lähes 850 kissaa lauantaina ja 650 kissaa sunnuntaina, joten tunnelma oli tiivis.

Mila (Saca's Lady La Favorite) sai sertit molempina päivinä, joten seuraavassa näyttelyssä voimme jännittää Milan valmistumista championiksi. Glenn Sjöbom tykkäsi Milasta, kehui Milan turkkia ja silmiä, korvat olivat kauniin muotoiset ja kokoiset, mutta saisivat olla hieman korkeammalla. Elisabeth Raab-Alvarson piti Milaa hyvin eleganttina ja korkeajalkaisena, tykkäsi pään muodosta ja profiilista.

Mila Elisabeth Raab-Alvarsonin arvostelussa (Kuva: Markus Wikström)

Ava (Lubavan Avdot'ia) hävisi lauantaina sertikisassa siskolleen ja sunnuntaina voitti toisen siskonsa sertikilpailussa. Lauantaina Steven Jones piti Avan koosta ja mittasuhteista, mutta tuumi että Avalla pitäisi olla enemmän poskia. Sunnuntaina Jarmo Räihä tykkäsi Avasta ja antoi tälle sertin lisäksi vielä värin parhaan tittelin! Hauskaa sinänsä, että vitosryhmän rexit olivat kaikki Mikin (GIC Saca's Famous Fellow) jälkeläisiä!

 

Ava odottelemassa tuomaria (Kuva: Markus Wikström)

Lauantaina Avan sisko Kaisa (Lubavan Al'binochka) oli myös mukana näyttelyssä. Kaisa sai sertin ja voitti vielä värin parhaankin!

Pienen pieni rinsessamme (Saca's Qian Chantal) oli molempina päivinä EX2. Lauantaina ruskeanaamiotyttöjä oli kaksi ja sunnuntaina kolme. Lauantaina Annelie Persson kehui rinsessamme silmien väriä, sanoi värin olevan hänen lauantaina arvostelemistaan birmoista paras! Sunnuntaina Hannah Jensen jatkoi samalla linjalla kirjaamalla arvosteluseteliin, että silmien väri on SUPER. Rinsessalla puuttuu kuitenkin toista takakiilaa sen verran, että EX1 jäi saamatta.

Rinsessa ja SUPER silmien väri (Kuva: Markus Wikström)

Pieni rinsessamme (Kuva: Julia Litjo)

Mikki (GIC Saca's Famous Fellow) aloitti kastraattina näyttelyuransa saamalla molempina päivinä CAP-sertit. Mikin jälkeläisiä oli paikalla runsain määrin, lauantaina viisi Mikin yhdeksästä jälkeläisestä ja sunnuntaina oli paikalla neljä. Mikki sai siitosluokat molempina päivinä, mutta vaikka lapsoset pärjäsivät niin hienosti, niin pisteet eivät riittäneet kuin pronssille. Pisteitä ropisi kuitenkin siinä määrin, että ranking-tilastossa Mikki johtaa Cornish rexien siitosuroslistaa!

Mikki (GIC Saca's Famous Fellow) odottelemassa tuomaria. (Kuva: Pekka Savolainen)

Mikin vaimoke Maggie (Pikkupirun Undersea Gal) kuitenkin repäisi ja voitti kategorian kolme parhaan siitosnaaraan tittelin, hienoa Maggie!!

Maggie, kategoria kolmosen paras siitosnaaras (Kuva: K. Rintapää)

Mikin ja Maggien rakkauden hedelmät pärjäsivät toinen toistaan hienommin.Lauantaina näyttelyssä oli PikkuPirun Mass Destruction "Viola", PikkuPirun God is a DJ "Fabian, PikkuPirun Salve Mea "Raija".Fabian nappasi värinparhaan EX1:n lisäksi. Viola oli EX1. Raija valittiin kahden aikuisen ja nuoren joukosta värinparhaaksi! TP-valinnoissa Glenn Sjöblom mietti miettimistään, mutta valitsi lopulta venäjänsinisen paneeliin. 

Viola tuomarinpöydällä (Kuva: Pekka Savolainen)

Sunnuntaina Mikin lapsista mukana olivat Viola, Raija, Ava ja siskonsa Juulia (Lubavan Abdj-Dzimalj). Ava voitti siskonsa Juulian sertikilpailussa tällä kertaa. Viola sai EX1. Raijan arvosteli Steven Jones, ja Raija oli jälleen värinparas. Tuomarin parhaan valinnassa Raija räjäytti potin olemalla tuomarin paras pentu!Paneelissa pikkuruinen Raija sai kaksi ääntä mutta upea ocicat vei voiton. Vielä Raijankin vuoro tulee!!  

Raija odottelemassa paneeliin pääsyä (Kuva: Julia Litjo)

Näyttelyssä oli paikalla myös Calvinin (Saca's Excelsior Excellence) poika Metsäkansan Gordo. Gordo oli upeassa turkissa, kookas ja näyttävä kolli! Gordokin sai sertinsä.

Oli kyllä aikamoinen viikonloppu ja vielä kun tuli tieto, että Caran tytär Pearly oli BIS Ruotsissa, niin ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä Saca's-kissoilla ja niiden jälkeläisillä oli hieno viikonloppu!!!