Niin se aika taas vierähti ja Avan pennut täyttivät 12 viikkoa. Pennut kävivät vielä tehosterokotuksilla ja saivat terveystodistukset, sitten oli aika lähteä uusiin koteihin. Ensimmäisenä lähti Chiara isoisänsä luo Seinäjoelle, jossa odotti myös kotikissa Wilma. Isoisä Mikki on ottanut roolinsa hyvin vakavasti ja huolehtii pikkuisesta tarkasti. Chiara sai uudessa kodissa nimekseen Misu.

Beo lähti Ava-mammansa mukana Vaasaan, jossa odotteli Mila-täti. Mila on ollut erittäin kiinnostunut uudesta tulokkaasta ja yhteisia leikkejä on jo aloiteltu. Ava-mamma on kuitenkin päätellyt, että nyt on aika lopettaa imetys ja on sulkenut Beolta maitohanat. Poika käy kuitenkin välillä kokeilemassa onneaan, josko siltikin mamma vielä pehmenisi...

Nooa lähti Kangasalle kolmen kotikissan kaveriksi. Leidit ovat hiljalleen lämpeämässä pojan charmille, Nooalla virtaa piisaa ja siitä taitaa aikuiset kissat olla hieman ihmeissään! Viimeisenä pentupesästä lensi Asla, joka jäi Vaasaan. Aslaa oli perheen pienimmäinen odottanut hyvin kuumeisesti ja voi sitä iloa kun Asla saapui heidän ilokseen!

On ollut ihana kuulla pentujen kuulumisia uusissa kodeissa ja huomata miten hyvin ne ovat kotiutuneet!