Olimme talkoissa jo perjantai-illasta lähtien pystyttämässä näyttelyä. Halli oli toimiva, isot valoisat tilat ja hyvä valaistus. Näyttelyssä meillä oli mukana birmat Arvo ja Inkku sekä rex-vauvat Ava ja Mila ja lisäksi kotikissa Manuel.

Lauantaina Inkku valmistui Championiksi, Arvo valmistui Premioriksi ja oli tuomarin paras! Mila ja Ava saivat EX1:n ja Manu oli kotikissakolleista kolmas.

 

   Inkku odottelemassa arvostelua. (Kuva: Markus Wikström)

Sunnuntaina Inkku sai sertin kuten myös Arvo, joka oli jälleen tuomarin paras! Inkulla oli tuomarin parhaan valinnoissa Ragdoll vastassa, joka vei voiton. Mila ja Ava saivat jälleen EX1:n, Ava kisasi tiukassa tuomarin parhaan valinnassa kahden parhaan joukossa, mutta voiton vei kaunis Ocicat-pentu. Manuel jäi myös toiseksi kotikissakolleissa. Vähiltä siis piti, ettei paneelissa olisi ollut muitakin kissojamme!

        

      Arvo paneelissa assarin esittämänä. (Kuva: Markus Wikström)

Kokonaisuutena näyttely meni hienosti, kissat viihtyivät kauneuskilpailussa ja Ava sekä Mila viihdyttivät yleisöä pentumaisilla rex-tempuilla häkeissään! ;-)

Mila esiintymässä tuomarille. (Kuva: Markus Wikström)

Ava odottamassa Catharina Modahl-Nilssonin arvostelua. (Kuva: Markus Wikström)

 

Oli myös mukava tavata pentujemme perheitä ja kuulla niiden kuulumisia. Arvon ja Inkun siskotyttö Venla, joka asuu Laihialla, on kyllä porukan pellepeloton. Se on oppinut ihan itsekseen mm. avaamaan ovet ja se myös sammuttaa valot katkaisimesta. Venla ilahduttaa palvelusväkeään aina uusilla tempauksilla.... ;-)

 

Manuel Dorte Kaaen arvosteltavana. (Kuva: Markus Wikström)

Laihian näyttelyssä oli mukana kaikki sijoitusperheemme seuraamassa näyttelyn kulkua, saa nähdä miten näyttelykärpänen heihin puraisi! Terveiset ja kiitokset teille kaikille, että saamme esitellä näitä upeita kissoja, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

Seuraava näyttely on birmojen osalta maaliskuun lopussa kun suuntaamme kohti Turkua yhdeksi päiväksi.