Tampereelle suuntasimme rexiemme kanssa. Mukana oli Cara "GIC Seer's Jacaranda, DM" siitosluokassa, sen poika Leo "IP Saca's New World Order" luokassa 6 ja Caran lapsenlapsi Cosmo "Saca's Tribal Art" pentuluokassa. Saca's kasvatteja paikalla oli Veeti "IP Saca's Dallon of Daylight" luokassa 6 ja Mikki "GIP, GIC Saca's Famous Fellow" luokassa 4. Turistina oli mukana myös Unski. Cosmon ja Unskin päivä kuluikin häkissä painien tai sylikkäin nukkuen.

Sain esittää Veetin tuomarille, koska Veetin perheen toinen kissa oli samaan aikaan toisella tuomarilla. Veeti on äärimmäisen suloinen ja rauhallinen poika, jonka turkki on aivan käsittämättömän upean tuntuista kuin kashmiria kuten Yan Roca-Folch sanoi.   Veeti sai CAGPIB-sertin.

Mikki esiintyi reippaasti kuten aina. Ympärillä tapahtui koko ajan, joten tuomarinpöydälläkin sen piti kuikuilla tapahtumia. Jarmo Räihä ihasteli Mikin todella upeaa laineikasta turkkia ja niin Mikki sai CAPS-sertin.

Leo oli puheliaalla tuulella kuten aina. Tuomarinpöydälläkin se päätti jutella Räihälle!   Räihän mielestä Leolla on upea vartalonmuoto ja erittäin korkeat jalat. Niinpä Leokin sai CAGPIB-sertin.

Poikien tulosten perusteella Cara oli kuudesta siitosnaaraasta kolmas. Cara ehti saada kuluvan vuoden aikana kolme siitostulosta ja tämänhetkisen rankingin mukaan Cara on siitosnaarasrexien hopeasijalla. Upeaa!

Päivän loppupuolella alkoi ykkösväriryhmän rexien arvostelu. Robin "GIC Blytt Ducati" sai CACS-sertin ja oli värin paras sekä tuomarin paras aikuinen uros. Pikkuruinen Cosmo-pentumme kisasi pentuluokassa. Thea Friscovec ihasteli Cosmon kokoa, kiharaa turkkia ja hienoa profiilia. Cosmo sai EX1 ja kutsun tuomarin parhaiden valintaan. Suureksi iloksemme Friscovec valitsi Cosmon tuomarin parhaaksi ja niin sen matka jatkui paneeliin. Paneelissa oli erittäin kova taso. Cosmo käyttäytyi rauhallisesti ja nätisti monen tuomarin käsittelyssä. Tästä on hienoa jatkaa näyttelyuraa eteenpäin!

Seuraavaksi onkin oman yhdistyksemme näyttely Seinäjoella. Sinne lähtee Robin, Cosmo ja Leo, jolla on sertit kasassa siihen malliin, että saatamme juhlia uunituoretta Grand International Premioria sunnuntain näyttelyssä!

Lisäksi laajennamme näyttelymaailmakokemustamme. Ilmoitin Cosmon pentuluokkaan CFA-näyttelyyn Vantaalle lokakuussa. Päivän aikana kissan arvostelee kuusi tuomaria eli se voi olla kuusi kertaa tuomarin paras. Odotamme näyttelyä suurella mielenkiinnolla!

SHORTLY IN ENGLISH:

Leo "IP Saca's New World Order" CAGPIB

Veeti "IP Saca's Dallon of Daylight" CAGPIB

Mikki "GIP, GIC Saca's Famous Fellow"  CAPS

Cara "GIC Seer's Jacaranda, DM" third in breeding class

Cosmo "Saca's Tribal Art" class 12 EX1 NOM

Robin "GIC Blytt Ducati" CACS BIV NOM