Olimme viikonloppuna Jyväskylän Killerillä näyttelyissä. Mukanamme oli Leo "Saca's New World Order" ja birma Kassu "DK*Misling's Casanova". Lauantaina Kassulla oli tuomarina Veikko Saarela, joka ihasteli Kassun muhkeaa turkkia, isoa kokoa sekä eloisuutta. Kassulla kun on tunnetusti vauhti päällä koko ajan.  Kassu sai EX1. Leolla oli tuomarina Mira Fonsen, jonka mielestä Leo oli suuri kastraattikolli, jolla on avoimet, hyvin sijoittuneet korvat, kauniit laineet turkissa ja kaunis ilme. Leo sai CAP-sertinsä. Molemmat pojat kävivät TP-valinnoissa, mutta tällä kertaa ei tullut kutsua paneeliin.

Lauantaina paikalla oli myös Mikki "GIC, PR Saca's Famous Fellow", joka sai myös sertin. Seuraavaksi Mikki matkaakin Tallinnaan ensi viikolla. Paikalla oli myös Mikin tytär Juulia "Lubavan Abelj Dzimelj", joka sai molempina päivinä sertit. Mikin veljen Calvinin "Saca's Excelcior Excellence" poika Gordo "PR Metsäkansan Gordo" sai myös sertin ja oli kaiken lisäksi tuomarin paras kastraattikolli ja matka jatkui paneeliin! Menestystä ei tällä kertaa tullut, mutta oli todella hienoa nähdä Calvinin jälkikasvua paneelissa, onnea vielä Gordon palvelusväelle!

Sunnuntaina Kassulla oli tuomarina Grazyna Laskowska-Malaga, jonka mielestä Kassulla on erinomainen vahva ruumiinrakenne ja erinomainen silmien väri. Kassulla oli ensimmäisen kerran kilpailija samassa luokassa. Kassu sai EX1 ja kutsun TP-valintoihin. Tuomarin parhaiden valinnoissa oli toinen toistaan upeampia nuoria ja voiton vei kaunis siperiankissa.

Leolla oli tuomarina Jurgita Gustaitiene, joka ihastui Leoon täysin. Gustaitienen mielestä Leo oli upeassa turkissa ja sillä on korkeat jalat, erinomainen profiili, ilmeikkäät silmät, erinomainen korvien asento ja koko. Gustaitienen mielestä Leo oli kaunis ja suloinen poika. Leo sai viimeisen sertinsä ja valmistui Premioriksi. TP-valintoihin Gustaitiene kutsui kuusi uroskastraattia. Hän alkoi vähentää kissoja yksitellen ja yhtäkkiä huomasimme olevamme kahden viimeisen kissan joukossa! Gustaitiene otti kuitenkin koratin paneeliin, mutta oli hienoa, että Leo pääsi noin pitkälle TP-valinnoissa, tästä on hienoa jatkaa!

Ensi viikolla starttaamme kohti Tallinnaa Milan ja Avan kanssa, mukaamme lähtee myös Mikki omistajineen. Toivottavasti tuliaisina on IC- ja IP-kissoja!

 ******SHORTLY IN ENGLISH********

Leo "PR Saca's New World Order" CAPx2 --> Premior!

Kassu "DK*Misling's Casanova" EX1x2

Next week we are going to Tallinn with Ava "CH Lubavan Avdot'ia" and Mila "CH Saca's Lady La Favorite"