Lauantaina Turussa Iitulla (Saca's Evey Peregrina) oli kilpailija luokassa 9. Oli melkoisen jännittävää odottaa tuomarin päätöstä, sillä molemmat nuoret neidot olivat hyvin kauniita ja kumpikin olisi ollut sertin arvoinen. Isakov kuitenkin tykkäsi Iitusta enemmän ja antoi sille CAC-sertin. Tämän jälkeen oli värin parhaan valinta, jossa oli hyvin monta upeaa nelosväriryhmän edustajaa. Isakov kuitenkin oli ihastunut Iituun ja valitsi sen värin parhaaksi! Kaiken huipuksi Iitu oli vielä tuomarin paras aikuinen naaras ja matka jatkui paneeliin.

Misua (CH Saca's Chiara Candida) arvosteli Minna Krogh, jonka ensimmäinen kommentti oli, että onpa upea turkki! Misulla todella on erittäin vartalonmyötäinen upean kihara turkki. Krogh piti kovasti Misusta muutenkin ja hän antoi Misulle CACIB-sertin. Lisäksi hän valitsi Misunkin tuomarin parhaaksi aikuiseksi naaraaksi, joten Misukin jatkoi paneeliin.  Paneelissa oli toinen toistaan upeampia naaraita seitsemän kappaletta ja oikeutetusti voitto meni kauniille burmalle.

Lulu (S*Vox Bauers Cyrus X Power) puolestaan sai sertin Natalia Sidorovalta ja sai kutsun tuomarin parhaiden valintoihinkin, mutta tällä kertaa Lulu ei jatkanut paneeliin.

Lulun isä Robin (SC DK*Blytt Ducati) sai kunniamaininnan ja osallistui siitosluokkaan, jossa sai hopeaa.

Sunnuntaina mukana oli Iitu ja Lulu, jotka molemmat saivat CAC-sertit. Näin ollen kaikki neidit ovat valmiita Uumajan näyttelyyn pääsiäisen jälkeen hakemaan Champion ja International Champion -titteleitä!