Kattikaverit ry. järjesti leikkimielisen match shown Kannuksessa 19.9.2010. Mukana meillä oli pikkurinsessamme Maya "Saca's Qian Chantal" ja Leo "Saca's New World Order". Yleisöä kävi todella paljon ja ihmettelyä herätti Mayan erittäin tummansiniset, upeat silmät ja toisaalta rexin kihara turkki ja muutenkin erikoinen ulkonäkö.

Meidän kissoja tuomaroi Heidi Anttila. Kissamme päättivät kerätä irtopisteitä tuomarilta puskemalla tuomaria koko ajan ja muutenkin keimailemalla. Niinpä niiden molempien matka jatkui loppukilpailuun eli "tuomarin parhaiden valintaan". Maya sai kisassa pronssia ja Leo hopeaa! Lisäksi Maya voitti erikoisluokan "säihkyvimmät silmät". Laitan oheen kuvan Mayasta pentuna, jossa näkyy sen upeat silmät:

Maya pentuna

Kuva: K. Rintapää

Päivä oli mukavan leppoisa ja hallissa oli hyvin tilaa. Nämä leikkimieliset näyttelyt ovat paljon kiireettömämpiä kuin oikeat näyttelyt, joten näissä on oikein mukava käydä. Kiitos Kattikavereille järjestelyistä!

Samalla reissulla veimme ihanan Unski-pojan uuteen kotiin, uusi palvelusväki löytyy Oulusta. Unski tutustui uuteen kotiin reippaasti ja saamiemme viestien perusteella se on kotiutunut jo täysin oululaiseksi!