Olimme viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa näyttelyssä. Näyttely oli osa Petexpo-messuja, messarissa oli lisäksi samaan aikaan lapsimessut ja pienoismallinäyttely. Joten hulinaa riitti koko viikonlopun ajan! Sade (GIC Clavinova Sade Serenada) sai molempina päivinä CACS-sertin ja lauantaina oli lisäksi tuomarin paras aikuinen naaras! Paneelissa aikuisia naaraita oli useita ja tälläkin kertaa katergorian voitto jäi edelleen odottamaan...  Kiitos Kaijalle Saden kantamisesta paneelissa!

Kassu-herralla  (DK*Misling's Casanova)  tyttöjen ihanat hajut saivat hormonit hyrräämään ja saimmekin naimaluvan eli avoimen luokan CAC-sertin Veikko Saarelalta, jonka mielestä Kassulla on SUPER-turkki - upea leijonanharjahan pojalla onkin. Kassu lähtee treffeille sinitabbynaamio Inkkumme kanssa mahdollisesti touko-kesäkuun vaihteessa, joten birmavauvoja odoteltaisiin kenties jo loppukesästä.

Robin (DK*Blytt Ducati) sai molempina päivinä CAC-sertit ja oli lauantaina myös värin paras. Robinilla on upea turkki ja kauniit laineet, muutenkin poika on aivan syötävän suloinen!

Robin tuomarin pöydällä. (Kuva: Pekka Savolainen)

Mikin (IP, GIC Saca's Famous Fellow) tyttäret (Pikkupirun Mass Destruction ja Pikkupirun Salve Mea) saivat molempina päivinä sertit ja lisäksi lauantaina Raija (Pikkupirun Salve Mea) oli tuomarin paras aikuinen naaras ja sunnuntaina Raija oli värin paras! Upeaa menestystä Mikin tyttäriltä, onnittelut Pikkupirun kissalaan!

Sunnuntaina paikalla oli Caran (GIC Seer's Jacaranda) poika Veeti (Saca's Dallon of Daylight), joka sai kolmannen sertin ja valmistui Premioriksi, lämpimät onnittelut Veetin palveluväelle!!! Tuomari Jarmo Räihä ihasteli Veetin upeaa turkkia ja kutsu kävikin myös TP-valintoihin.

Cornish rex tyttömme Mila on kovasti pyöristynyt, painoa on tullut jo kilo lisää. Laskettuun aikaan on vielä kolmisen viikkoa jäljellä.

******SHORTLY IN ENGLISH*******

Cat show in Helsinki 24.-25.4.2010

Sade (GIC Clavinova Sade Serenada) CACS&NOM&CACS

Kassu (DK*Misling's Casanova) CAC

Robin (DK*Blytt Ducati) CAC&BIV&CAC