Vantaan näyttelyssä oli rexien erikoisnäyttely normaalin näyttelyn lisänä. Surex ry. lahjoitti hienot kassit kaikille osallistujille, kiitos niistä! Mukana meillä oli Cara, Ava, Cosmo, Kerttu, Leo ja turistina Unski. Saca's kasvatteja oli paikalla Mikki ja Veeti. Päivä oli erittäin kiireinen, mutta Mikki ja Ava ehtivät vielä osallistua erikoisnäyttelyn kaksoisolento-kisaan! Kilpailu oli erittäin kovatasoinen, voiton vei ihastuttava sfinks-pari!

Cara ja poikansa Mikki kilpailivat siitosluokassa. Siitosuroksia oli kahdeksan, joista Mikki jäi hopealle! Viidestä siitosnaaraasta Cara jäi myös hopealle. Tällä hetkellä Cornish rexien ranking-listalla Cara on siitosnaaraista toisena samoin kuin Mikki siitosuroksista.

Huissin-kissala lahjoitti Breeder special prizen Cosmolle ja Kertulle, jotka olivat erikoisnäyttelyn nuorimmat osallistujat. Lämmin kiitos Huissin kissalaan pentujen puolesta!

Tuloksia/Results:

GIC Blytt Ducati ”Robin” CACS, BIV, NOM
Saca’s Tribal Art ”Cosmo” EX2  luokka/class 12
Saca’s Veda Verdant "Kerttu" EX1 luokka/class 12

GIP, GIC Saca’s Famous Fellow ”Mikki” CAPS siitosluokka/breeding class 100,3333 pist./points

  • IC Pikkupirun Salve Mea ”Raija” CACIB, NOM, IC
  • IC Lubavan Avdot’ia ”Ava” CAGCIB
  • CH Pikkupirun Mass Destruction CACIB

GIC Seer’s Jacaranda, DM siitosluokka/breeding class  97,6667 pist./points

  • IP Saca’s New World Order CAGPIB, BIV
  • IP Saca’s Dallon of Daylight CAGPIB
  • GIP, GIC Saca’s Famous Fellow ”Mikki” CAPS

Paikalla oli myös Caran pojanpoika (Calvinin jälkeläinen) IP Metsäkansan Gordo CAGPIB

Saca’s kasvattajaluokka/breeder class 94,2 pist./points
 

Kaunis kiitos kaikille upeille Saca's kasvateille ja jälkeläisille, ilman teitä näin hienot tulokset eivät olisi olleet mahdollisia!

Ensi viikolla matkaamme Tampereelle näyttelyyn. Mukaan lähtee Cara siitosluokkaan, sen poika Leo ja lapsenlapsi Cosmo. Saca's kasvatteja on paikalla ainakin Mikki ja Veeti.