Pyhä Birman kissa ry. järjesti Tampereen näyttelyn yhteydessä birmojen erikoisnäyttelyn vuosijuhlan kunniaksi, sillä Pyhä Birma on ollut Suomessa 40-vuotta! Rinsessamme Maya eli Saca's Qian Chantal osallistui lemmikkiluokkaan ja tulikin siellä hienosti toiseksi! Sade (GIC Clavinova Sade Serenada) osallistui vanhimpien birmojen sarjaan jossa oli kova taso emmekä päässeet kisaamaan välieriin. Sade sai kuitenkin kauniin ruusukkeen osallistumisesta erkkariin! 

Oikeassa arvostelussa Sade pärjäsi upeasti saaden seitsemännen CACS-sertin ja ollen jälleen kerran värin paras! Tuomarin parhaan valinnoissa oli mukana seitsemän naarasta ja harmillisesti jäimme hopealle! Andreas Woelm kehui Sadea kovasti, hänen mielestään Sade oli todella upea!

Rinsessa osallistui ensimmäiseen avoimen luokan kisaan, jossa olikin neljä muutakin ruskeanaamionaarasta kilpailemassa sertistä. Mayalla on toinen takakiila niukka, joten olimmekin hakemassa vain EX-arvostelua ja sen saimmekin. Karina Bjuran kehui Mayan silmien väriä FANTASTISEKSI kuten hän oli kirjoittanut arvosteluseteliin. Bjuran kehui Mayalla olevan upea turkki, hienosti kehittynyt naamio ja ihanan suloinen luonne. Maya puski tuomaria koko arvostelun ajan!

Robin (Blytt Ducati) kilpaili molempina päivinä ja silläkin oli hienoa menestystä! Lauantaina se valmistui Championiksi ollen samalla värin paras! Sama meno jatkui myös sunnuntaina eli Robin sai CACIB-sertin ja oli taas värin paras!

Saca's kasvatit Mikki ja Veeti olivat myös molempina päivinä paikalla. Mikki (IP, GIC Saca's Famous Fellow) sai molempina päivinä CAGPIB-sertit ja velipoika Veeti (PR Saca's Dallon of Daylight) myös molempina päivinä CAPIB-sertit. Veetin matka jatkuukin tulevana viikonloppuna Tallinnaan, jossa toivon mukaan juhlimme uunituoretta International Premioria! Edellisten veljenpoika (eli Calvinin "Saca's Excelcior Excellence" poika) Gordo (Metsäkansan Gordo) sai myös CAPIB-sertit. Gordo on aivan ihastuttava sydäntenmurskaaja, poika puski tuomareitakin koko ajan!

****************SHORTLY IN ENGLISH*********************

Maya (Saca's Qian Chantal) EX4

Sade (GIC Clavinova Sade Serenada) CACS&BIV

Robin (Blytt Ducati) CAC&BIV&CH, CACIB

Saca's offspring:

Mikki (IP, GIC Saca's Famous Fellow) 2xCAGPIB

Veeti (PR Saca's Dallon of Daylight) 2xCAPIB.