Hieno viikonloppu Turussa. Lauantaina Robinilla (DK*Blytt Ducati) oli tuomarina Nurit Pahl, joka ihasteli upeaa turkkia, isoja ja hyvin asettuneita korvia. Robin sai EX1 mutta TP-valinnoissa voiton vei kaunis ocicat.

Nurit Pahl arvostelemassa Robinia.

Kassulla (DK*Misling’s Casanova) oli vauhti päällä, se on todellinen ikiliikkuja! Britt-Marie Johanssonin pöydällä se ehti  touhottaa ja leikkiä sekä mm. kaataa tuomarin juomapullon, pudottaa kaikki paperit lattialle ja ottaa luulot pois tuomarin huiskasta! Tuomari nauroi, että yleensä birmat asettuvat hänen kainaloonsa lepäilemään siksi aikaa kun hän kirjoittaa arvosteluseteliä, mutta tämä poika on jotain omaa luokkaansa!

Kassu Johanssonin arvostelussa.

Johannson piti erityisesti vahvasta luustosta, kauniista silmien väristä sekä upeasta turkista. TP-valinnoissa Kassu vei tuomarin sydämen. Kassu nominoitiin tuomarin parhaaksi pennuksi ja matka jatkui paneeliin! Turun näyttely oli todella iso joten kakkoskategoriaa oli arvostellut 11 tuomaria. Taso oli kova, joten menestystä ei tullut, mutta Kassu käyttäytyi hienosti paneelissa. Kiitos Katille kantamisesta!

Paneelin jälkeen Kassun virta loppui totaalisesti, se simahti kuin akku olisi loppunut. Häkkinaapurimme nauroi, että mikäs popcornille tuli…

Kassu poseeraa.

Sunnuntaina Robinia tuomaroi Luigi Comorio, joka tykkäsi Robinin upeista rex-laineista, isoista korvista ja pitkistä jaloista. Robin sai EX1 ja TP-valinnoissa hän mietti todella pitkään kumman valitsisi, mutta lopulta hän valitsi jälleen ocicatin paneeliin. Robin on erittäin suloinen pikkupoika, jota tuomari piti hyvin lupaavana. Saa nähdä mitä siitä ensi viikolla ERY-SYD:issä sanotaan!
 
 
Kassulla oli tuomarina Charles Spijker, joka heti alkuun ihmetteli, että mitä pikkupoika syö kun painaa niin paljon ikäisekseen!  Spijker ihasteli Kassun isoa kokoa, vahvoja jalkoja ja tassuja, kaunista ilmettä ja silmien väriä. TP-valinnoissa voiton vei pieni ragdoll-pentu. Seuraavassa näyttelyssä Laihialla Kassu onkin sitten jo nuorten luokassa.
Spijker ihastelemassa Kassun muhkeaa kokoa.
 
Koska meillä oli mukana vain nämä kaksi poikaa, niin ehdimme autella myös TUROK:in arpapöydässä. Meni aikakin nopeammin. Pelkäsimme etukäteen perinteistä TUROK:in huonoa kotiinpaluusäätä, mutta itse asiassa keli olikin yllättävän hyvä. Olimme kotona jo ennen yhtätoista eikä mennyt edes seitsemää tuntia kuten vuosi sitten TUROK:ista palatessa hirveässä lumimyrskyssä.
 
Seuraava näyttely sitten onkin oma näyttelymme Laihialla, lauantaina on Kissaliiton Voittajanäyttely ja sunnuntaina yhdistyksemme oma näyttely. Voittajanäyttelyyn on tulossa Ava (CH Lubavan Avdot’ia), Kassu (DK*Misling’s Casanova) ja Robin (DK*Blytt Ducati) sekä Arvo (IP Saca’s King of Diamonds) ja Mikki (GIC Saca’s Famous Fellow). Sunnuntaina edellä mainittujen lisäksi on tulossa Mila (CH Saca’s Lady La Favorite), Caran poika Leo (Saca’s New World Order) ensimmäistä kertaa näyttelyyn, pikkubirmarinsessamme Maya (Saca’s Qian Chantal) sekä elämänsä ensimmäistä kertaa siitosluokkaan Cara (GIC Seer’s Jacaranda). Lisäksi olemme toimihenkilöinä ko. näyttelyssä, joten aivan varmasti kiirettä pitää!
 
****
SHORTLY IN ENGLISH
 
Cat show in Turku
 
Robin (DK*Blytt Ducati) both days EX1.
Kassu (DK*Misling’s Casanova) both days EX1 and on Saturday also NOM!
 
Next show our own club’s show in Laihia 12.-13.12.2009. On Saturday Winner show. Attending cats: Ava (CH Lubavan Avdot’ia), Kassu (DK*Misling’s Casanova), Robin (DK*Blytt Ducati), Arvo (IP Saca’s King of Diamonds) and Mikki (GIC Saca’s Famous Fellow).
On Sunday normal show, attending cats in addition to others Mila (CH Saca’s Lady La Favorite),  Leo (Saca’s New World Order), Maya (Saca’s Qian Chantal) and to breeding class Cara (GIC Seer’s Jacaranda). So it means a busy weekend!