Lunta on tullut riittämiin. Tänään oli kaunis aurinkoinen pakkaspäivä, joten päätin viedä Sade-madamen ulkoilemaan. Madame ei ollut hirvittävän innoissaan vaan nosteli tassujaan sen näköisenä, että voisinko päästä takaisin takan edustalle nukkumaan...

Sade ulkoilemassa. (Kuva: K. Rintapää)

Jyväskylän tuomarijakokin oli tullut. Kassulla on lauantaina Veikko Saarela ja Leolla Mira Fonsen. Sunnuntaina Kassulla on Grazyna Laskowska-Malaga ja Leolla Jurgita Gustaitiene. Kassun sunnuntain tuomari onkin aivan uusi tuttavuus meille. Jännittävää odotella saako Leo puuttuvat sertit, jotta se valmistuisi Premioriksi! Myös Mikki on lähdössä Jyväskylään, mukavaa nähdä sitäkin pitkästä aikaa!

Jyväskylän näyttelyn jälkeen onkin pari viikkoa väliä ja sitten lähdemme rex-neitien kanssa Tallinnaan hakemaan viimeisiä sertejä IC-titteliä varten. Avan ja Milan lisäksi mukaamme lähtee Avan iskä Mikki hakemaan IP-titteliä.

Ja viikko Tallinnan jälkeen on oma näyttelymme Seinäjoella. Lauantaina sinne lähtee Leo, Kassu ja Robin sekä siitosluokkaan Cara. Mukaan lähtee myös Sade, joka on v. 2007 jäänyt POH-KIS:in Seinäjoen näyttelystä mammalomille, joten katsotaan mitä tuomari siitä sanoo kolmen vuoden näyttelytauon jälkeen! Sunnuntaina näyttelyssä on Leo, Kassu, Robin ja Sade.