Jyväskylän näyttely pidettiin Killerin raviradalla ja siellä oli tungosta ja tunnelmaa. Alakerrassa oli Arvo ja Inkku, yläkerrassa Mila ja Ava. Näyttely sujui oikein mallikkaasti. Birmat saivat ensimmäiset sertinsä ja Arvo oli vielä Kristiina Raution paras kastraattikolli, joten Arvo pääsi paneeliin. Kristiina ihasteli Arvon erittäin rauhallista käytöstä, poikahan on niin lupsakka kuin olla voi.  

Inkku tuumi, että on mukavampi olla tuomari Hanne-Sofie Sneumin kainalossa. Tuomari ihasteli Inkun harmonista kokonaisuutta ja kauniisti kehittynyttä tabby-kuviota.

Arvo esiintyi arvokkaasti - kuten aina.

Rex-vauvat käyttäytyivät tosi kauniisti tuomarin pöydällä ja saivat molemmat EX1:n. Milan ja Avan turkit ovat jo todella kiharia. Kauniita rexejä niistä on molemmista tulossa, tuomari piti Avan vartaloa erittäin lupaavana.

Mila ja Mika odottelemassa tuomarille menoa.

Tuomari Elena Noskova ihastelee Avan kiharaa turkkia.

Seuraava näyttely on parin viikon päästä Laihialla, jonne olemme tulossa isolla porukalla: Arvo ja Inkku, joilla on mahdollisuus valmistua, Mila ja Ava edelleen pentuluokassa sekä salainen aseemme kotikissa Manuel, joka on aina ihastuttanut tuomarit erittäin rauhallisella olemuksellaan! :-)