Kävimme tänään ultrassa kauniin hopeatäplikkään Ava-tyttösemme kanssa. Eläinlääkäri vahvisti toiveemme todeksi, eli masussa näkyi kahdesta kolmeen pentua!  Laskettu aika on tammikuun puolivälissä.

Pentueen emo on sinihopeatäplikäs naaraamme Ava eli International Champion FIN*Lubavan Avdot'ia. Pentueen isä on puoliomistuksessamme oleva suklaa kollipoika Tanskasta eli Robin alias Supreme Champion DK*Blytt Ducati.

Sekä Ava että erityisesti Robin ovat menestyneet erinomaisesti näyttelyissä ja molemmat ovat erityisen kauniita yksilöitä. Robinin mukana saamme kasvatukseemme uutta verta Atlantin toiselta puolen. Molemmat vanhemmat ovat äärimmäisen hyväluonteisia ja sosiaalisia, joten odotuksemme tällä pentueelle ovat erittäin korkealla!

Tulevien pentujen värit voivat olla monenkirjavat mutta toiveissamme on suklaa- tai lilatäplikkäitä pikkuisia. Mahdollisuus on myös hopeaan/savuun.

Tulevien pentujen sukutaulu ja lisäinformaatiota löydät nettisivuiltamme: http://www.netikka.net/viirin/Pentue_rex.htm

Pentueen sukusiitosaste 4. sukupolvessa 0%
Pentueen sukusiitosaste 9. sukupolvessa 0,145%

Robin alias Supreme Champion DK*Blytt Ducati (Kuva: Tessa)

 Ava alias International Champion FIN*Lubavan Avdot'ia (Kuva: Tessa)

 ******************************

We were at vet today and she confirmed our hopes to be true: our beautiful bluesilverspotted girl Ava is waiting for kittens. Ultrasound showed that there is 2-3 little kittens coming in January!

sire: SC DK*Blytt Ducati (CRX b)
dam: IC FIN*Lubavan Avdot'ia (CRX as 24)

You can find pedigree of the planned kittens here: http://www.netikka.net/viirin/Pentue_rex2.htm
Inbreeding of the litter in 4. generation 0%
Inbreeding of the litter in 9. generation 0,145%