Ihanainen Iitumme eli Saca's Evey Peregrina kisasi viikonloppuna Jyväskylässä viimeistä kertaa nuorten luokassa. Tuomarina oli Vera Vasilieva ja hän arvosteli Iitun tuomarin parhaaksi nuoreksi. Sama tilanne oli Lululla eli S*Vox Bauers Cyrus X Powerilla, joka oli myös tuomari Helene Lis-Gladerin mielestä paras nuori. Molempien matka jatkui paneeliin, jossa siis nämä neidot kisasivat mm. toisiaan vastaan. Tuomarit pohdiskelivat valintaansa ja sinä aikana alkoi jännitys kasvaa omistajillakin, että mitenkähän käy. Niinhän siinä kävi, että meidän upea kilpparineitomme, Cara-mamman ja Fiti-iskän iltatähti veti pisimmän korren ollen BEST IN SHOW! Olimme niin iloisia voitosta!!! Iitu itse ei ymmärtänyt lainkaan hössötystä ympärillään! :-D Iitu oli sunnuntainakin tuomarin paras, mutta paneelissa ei tullut tällä kertaa menestystä.

Muutenkin viikonloppu täytti toiveemme, sillä Dio eli Saca's Beo Palladium sai CAC-sertit molempina päivinä ja näin ollen naimalupa on saatu. Dion sisko Misu eli Saca's Chiara Candida sai kolmannen CAC-sertin ja valmistui Championiksi, sunnuntaina Misu sai jo CACIB-sertin. Tsekkikollimme Elmeri eli Flamenco Sweet Teddy*CZ sai myös CAC-sertit molempina päivinä, joten silläkin on naimalupa plakkarissa. Sunnuntaina Lulu oli BIV tot, eli värin paras kaikista aikuisista ja nuorista. Tämä oli jo Lulun kuudes värin paras tulos!

Paikalla Saca's-kasvateista oli myös ihana Kerttu eli Saca's Veda Verdant. Kerttu on erittäin hyväkäytöksinen nuori neiti, joka sai molempina päivinä CAGCIB-sertit. Onnea Kertulle ja palvelusväelle!

******

SHORTLY IN ENGLISH: CATSHOW IN JYVÄSKYLÄ 18.-19.2.2012 


RESULTS on Satuday: Saca's Evey Peregrina BIS! S*Vox Bauers Cyrus X Power EX1 and NOM, Saca's Beo Palladium CAC, Saca's Chiara Candida CH, Flamenco Sweet Teddy*CZ CAC, Saca's Veda Verdant CAGCIB.

RESULTS on Sunday: Saca's Evey Peregrina NOM, S*Vox Bauers Cyrus X Power EX1 and BIV tot. Saca's Beo Palladium CAC, Saca's Chiara Candida CACIB, Flamenco Sweet Teddy*CZ CAC. Saca's Veda Verdant CAGCIB. ♥